Skip to main content

Lättillgänglighet, struktur och väl genomtänkt design hjälper oss att nå ut till en bredare marknad med vår vision och våra resultat.

Matilda GyllungerGroup Accountant på Sleep Cycle

“Lättillgänglighet, struktur och väl genomtänkt design hjälper oss att nå ut till en bredare marknad med vår vision och våra resultat.”

Matilda GyllungerGroup Accountant på Sleep Cycle
sleepcycle årsredovisning

Alinder Design fick uppdraget att skapa en designlösning som gav inblick i Sleep Cycles affärsverksamhet på ett lättsamt och strukturerat sätt.

Sleep Cycle ville bli duktigare på att dela med sig av sina framgångar till sina kunder och aktieägare. Årsredovisningen är en av de viktigaste verktygen för att beskriva bolagets resa framåt, syftet, visionen och kärnverksamheten.

Många gånger ser man årsredovisningen som något tråkigt och nödvändigt. Vi ville vända på resonemanget och göra årsredovisningen till något riktigt spännande och lockande – mer känslan av ett magasin.

Visioner inför framtiden, insikter Sleep Cycle fått genom sin forskning och siffror gjordes visuellt intressant för skapa mesta möjliga affärsnytta på ett smart sätt.

– Arbetet tillsammans med Alinder Design har varit smidigt. Arbetet har flutit på bra och alla uppdateringar, svar, ändringar etc. har levererats snabbt, säger Matilda Gyllunger, group accountant på Sleep Cycle.

Med 96/100 poäng vanns silver i Sveriges mest omfattande kommunikationstävling Publishingpriset. Dessutom med superbra poäng från juryn. Nästintill full pott i alla fyra bedömningskriterier.

Prisbelönt design och genomtänkta strategier.

Vill du att vi hjälper dig att skapa designlösningar som främjar affärsnyttan?

Upptäck fler av våra projekt

PolarQuest Expeditions

PolarQuest Expeditions

28 maj, 2018

Stockholm School of Economics

Stockholm School of Economics

26 maj, 2018

Deli Verkstan

Deli Verkstan

1 maj, 2018

Connect Sweden

Connect Sweden

20 juli, 2015