Skip to main content

Prisbelönt kommunikation

Vi har haft många framgångar i flera av Sveriges mest välrenommerade och prestigefyllda kommunikation- och designtävlingar de senaste tio åren. Vi har till exempel tävlat i Svenska designprisetSvenska publishingpriset och Guldbladet.

Att vara prisbelönade ger en liten hint om vad andra tycker om vårt arbete. Men det vi är mest stolta över är de resultat vi skapat tillsammans med våra kunder över åren, där vi sett företagen växa år efter år. Kika gärna på våra case, där vi berättar lite mer om resultaten vi varit med och skapat.

Varför vi tävlar:

– Det är roligt att se vad någon oberoende utifrån tycker om det vi gjort, men det viktigaste är vad våra kunder tycker och vilket slutgiltigt resultat vi kan vara med att bidra till, säger Sara Alinder, senior designer.

prisbelönt kommunikation

Vi tror på starka visuella signaler och innehåll som engagerar

Svenska publishingpriset är en av Sveriges största tävlingar inom visuell kommunikation. Vi hade själva tappat räkningen på hur många nomineringar och priser vi vunnit genom åren. Så vi hörde av oss till Svenska Publishingpriset (som är en av de tävlingar vi deltagit i senaste åren) och frågade. De hade stenkoll och det visade sig att vi fått 27 nomineringar, 3 guld och en herrans massa silver- och bronsplaceringar.

Vi tror att det har att göra med vår förmåga att alltid se till det visuella i kombination med ett engagerande innehåll. Om ett budskap ska nå fram, krävs så mycket mer än bra design. Publishingprisets jury bedömer textinnehåll och visuellt innehåll samt – beroende på typ av tävlingsbidrag – regi (film), fysiskt utförande (print) och användbarhet (webbplats). Håll utkik under hösten! Då är det tävlingsdags igen!

Prisbelönt kommunikation, några exempel på kunder:

Hemnet, Sleepcycle, We+, PolarQuest, Stockholm School of economics, Garantum, Värmdö Gymnasium, Unlimited Travel Group, Visit Värmdö, House of Lola, Connect Sweden, Horisont förlag, Stopp, Books for Brands, Deli Verkstan, WI-resor, Cardiolex, Kullåkra gård.

Kategorier vi nominerats eller vunnit priser inom:

Bästa webbsida
Bästa innehåll
Bästa design
Bästa bilaga i dagspress
Bästa utbildningsmaterial
Bästa reseinformation
Bästa årsredovisning

Juryns motivering vid ett av förstapriserna vi tagit emot

”För en design som med geometriska former och kontrastrik typografi lyfter fram de spännande visuella och verbala berättelserna.”

Placering: Guld. Kund: PolarQuest. Tävling: Svenska Publishing Priset

Några av våra kunder: