Mångfaldigt prisbelönta

Vi har haft många framgångar i flera av Sveriges mest välrenommerade och prestigefyllda kommunikation- och designtävlingar de senaste tio åren. Vi har till exempel tävlat i Svenska designprisetSvenska publishingpriset och Guldbladet.

Att vara prisbelönade ger en liten hint om vad andra tycker om vårt arbete. Men det vi är mest stolta över är de resultat vi skapat tillsammans med våra kunder över åren, där vi sett företagen växa år efter år. Kika gärna på våra case, där vi berättar lite mer om resultaten vi varit med och skapat.

Varför vi tävlar:

– Det är roligt att se vad någon oberoende utifrån tycker om det vi gjort, men det viktigaste är vad våra kunder tycker och vilket slutgiltigt resultat vi kan vara med att bidra till, säger Sara Alinder, senior designer.

Vi tror på starka visuella signaler och innehåll som engagerar

Svenska publishingpriset är en av Sveriges största tävlingar inom visuell kommunikation. Trots att vi är en av de minsta spelarna har vi hamnat i nomineringstoppen flera gånger. Vi tror att det har att göra med vår förmåga att alltid se till det visuella i kombination med ett engagerande innehåll.

Om ett budskap ska nå fram, krävs så mycket mer än god form. Därför bedömer Publishingprisets jury också textinnehåll och visuellt innehåll samt – beroende på typ av tävlingsbidrag – regi (film), fysiskt utförande (print) och användbarhet (webbplats).

Kategorier vi nominerats eller vunnit priser inom:

Webbsida
Bästa innehåll
Bästa design
Bilaga i dagspress
Utbildningsmaterial
Reseinformation

Kunder som vi nominerats eller vunnit priser för:

PolarQuest, Stockholm School of economics, Garantum, Värmdö Gymnasium, Unlimited Travel Group, Visit Värmdö, House of Lola, Connect Sweden, Horisont förlag, Stopp, Books for Brands.

Juryns motivering vid ett av förstapriserna vi tagit emot

”För en design som med geometriska former och kontrastrik typografi lyfter fram de spännande visuella och verbala berättelserna.”

Placering: Guld. Kund: PolarQuest. Tävling: Svenska Publishing Priset