Skip to main content

Vi har fått en helt fantastisk webbplats! Vi är jättenöjda.

Kristina DürrKullåkra Gård

“Vi har fått en helt fantastisk webbplats! Vi är jättenöjda.”

Kristina DürrKullåkra Gård

Kullåkra Gård på Österlen erbjuder yoga, pilates och retreats till privatpersoner och företag. För Kullåkra som ligger lite avsides gäller det att synas digitalt. Syftet med webbplatsen är att göra det enkelt för potentiella kunder att hitta till och läsa om gården, få en bild av hur det ser ut på gården och i omgivningarna samt att anmäla sig och delta i olika sorters retreat, pilates- och yogaklasser.

– Vi behövde något som var genomtänkt från start och en webbplats som återger Kullåkra Gård som det fantastiska ställe det är. Utmaningen var nog framförallt att vi ville ha väldigt mycket bilder, säger Kristina Dürr.

– Kullåkra Gård är under uppbyggnad och utvecklas hela tiden. På samma sätt vill vi kunna förändra webbplatsen, vartefter vi kommer på nya idéer.

– Vi har fått en stor samling med mallar som vi kan jobba utifrån. Och systemet är väldigt enkelt att jobba i. Vi behöver inte känna oss begränsade. Det är skönt.

– Vi har fått hjälp med allt från strategi och struktur på webbplatsen till hur vi ska tänka kring SEO och outreach. Dessutom gillar vi gänget på Alinder Design. De är snabba och väldigt enkla att jobba med.

Prisbelönt design och genomtänkta strategier.

Vill du att vi hjälper dig att utveckla din webb och digitala närvaro?