Skip to main content

Alltså, så grymt det blev!!! Jag är, trots höga förväntningar, väldigt positivt överraskad!

Caroline ForssbladSecuress

“Alltså, så grymt det blev!!! Jag är, trots höga förväntningar, väldigt positivt överraskad!”

Caroline ForssbladSecuress

Caroline Forssblad är VD och senior säkerhetsspecialist för Securess – ett företag med fokus på att kompetensutveckla företag inom säkerhetsområdet. Kika på filmen ovan om du är nyfiken på vad Caroline hade för utmaningar och hur hon tycker att vi löst dem. nedan har vi tagit ut några utdrag ur filmen.

Vad hade du för utmaningar innan du började samarbetet med Alinder Design?

– Jag hade en idé om hur vi ville uppfattas, att vi skulle kännas moderna och sticka ut jämfört med andra säkerhetsföretag – men visste inte ens vart jag skulle börja.

– Jag fick tips om Alinder Design, tog ett möte och insåg att det här med att bygga webbsidor inte bara handlade om färg, bilder och text – utan det var så mycket mer att tänka på vad gäller själva kundresan på webbsidan: dialogen, sökoptimering, enkelhet, med mera.

– Jag fick direkt ett start förtroende för Alinder Design vad gäller erfarenhet och kunskap om teknik, design- och marknadsföring.

 

Hur har samarbetet med Alinder Design hjälpt er?

– Förutom att få en webbdesign som var långt över förväntningarna fick vi inbyggd funktionalitet som gjort det enkelt för våra kunder att kontakta oss.

– I överlämningen ingick också en genomgång av wordpress vilket har gett oss kunskap nog att själva kunna utveckla, använda och optimera webbsidan.

– Med hjälp av sökoptimering av webbsidan kan vi se att nya kunder hittar oss enkelt via Google. Det är så viktigt att verkligen synas där.

 

Vad skulle du säga till någon som funderar på att börja jobba med Alinder Design?

– Vill ni har hjälp att omsätta drömmar, idéer och tankar till en webbsida som verkligen känns rätt, eller få en skjuts i marknadsföringen utifrån just ert behov är Alinder Design rätt samarbetspartner.

– En samarbetspartner som är lyhörd, engagerad och kompetent – att de också är enkla att samarbeta med är ju ett stort plus.

– Det kändes jätteviktigt att de på djupet ville förstå vad vi gör. De satte sig in i verksamheten och identifierade både utmaningar och möjligheter.

– Vi har fått hjälp hela vägen. Och lösningarna de jobbat fram är enkla att jobba vidare i. Dessutom är de väldigt trevliga vilket gör samarbetet så mycket roligare, säger Caroline.

Prisbelönt design och genomtänkta strategier.

Vill du att vi hjälper dig att utveckla din webb och digitala närvaro?