Svenskt designpris!

Vi står för: Design, Foto, Text

Vinnare av Svenska Publishing Priset i kategorin Design. Juryns motivering löd: "För en design som med geometriska former och kontrastrik typografi lyfter fram de spännande visuella och verbala berättelserna." Boken "Med egna ögon" gjorde vi åt PolarQuest inför deras tioårsjubileum. Vi har stått för bokens produktion, formgivning och bildbearbetning, samt delar av texten och vissa foton.

Vinnare av Svenska Publishing Priset!

I PolarQuests jubileumsbok ”Med egna ögon”  ryms intryck från bland annat Svalbard och Sydgeorgien, Grönland och Antarktis, Galapagos och Aldabra, Botswana, Indien och Mongoliet. Författare som Staffan Heimerson och Katarina Mazetti, guider som Olle Carlsson och Adam Rheborg, naturfotografer som Staffan Widstrand och Brutus Östling, konstnärer som Rolf Allan och Lars Lerin delar frikostigt med sig av sina upplevelser. Boken är för alla som drömmer om att upptäcka jordens mest spektakulära platser – med egna ögon.

Juryns motivering löd: ”För en design som med geometriska former och kontrastrik typografi lyfter fram de spännande visuella och verbala berättelserna.”